Західна конференція

Компанія FAAC дбає про вдосконалення та покращення своєї продукції, постійно шукаючи шляхи підвищення експлуатаційних можливостей продукції та оновлюючи асортимент. А для того, щоб продукція компанії могла якісно бути представлена на ринку проводить різноманітні семінари та конференції для представників компанії по…

Конкурс компанії “Комфорт і Безпека” “FAACTheBestMoments”

Конкурс компанії “Комфорт і Безпека” “FAACTheBestMoments” добіг кінця. За результатами конкурсу було обрано трьох переможців, які надіслали нам найцікавіші матеріали з продукцією компанії FAAC та Genius.

Поїздка в головний офіс та завод FAAC в м.Болонья Італія

З 20 по 23 листопада 2017 р. компанія FAAC Group та офіційний представник “Комфорт і безпека” організували поїздку для партнерів з України, які мали можливість відвідати головний офіс та виробництво FAAC в м. Болонья Італія. Саме на цьому заводі виготовляється…

Компанія FAAC Італія: становлення та розвиток

Компанія FAAC займає важливе місце на європейському промисловому ринку. Так основне виробництво компанії зосереджена в Болонії. Саме тут в 1965 році була відкрита перша фабрика з виробництва автоматичних систем відкриття воріт, а сьогодні розміщений головний офіс компанії та завод, де…

FAAC International Workshop 2017

Днями компанія “Комфорт і Безпека”, офіційний представник компанії FAAC в Україні, мала нагоду відвідати міжнародний семінар “FAAC International Workshop 2017” у Празі, де познайомилися з новими товарами та отримали цінний досвід і яскраві емоції.

Оголошуємо початок конкурсу “FAACTheBestMoments” для наших партнерів

КОМПАНІЯ «КОМФОРТ І БЕЗПЕКА» ОГОЛОШУЄ ПОЧАТОК КОНКУРСУ “FAACTHEBESTMOMENTS” ДЛЯ НАШИХ ПАРТНЕРІВ. Він триватиме з 1 вересня по 30 листопада включно. Три переможці отримають сертифікати на покупку нашої автоматики та аксесуарів на суму: • 1 місце – 300 Є, • 2…

Зміна назви та артиклів FAAC 412 long на 414 long

КОМПАНІЯ «КОМФОРТ І БЕЗПЕКА» ПРОСИТЬ ВЗЯТИ ДО УВАГИ: Назва електромеханічного лінійного приводу FAAC 412 long змінюється на FAAC 414 long.

Компанія “Комфорт та Безпека” вітає Вас з Днем Незалежності України!

Компанія “Комфорт і Безпека” вітає Вас з 26-ю річницею Незалежності України! Ми по праву пишаємося нашою країною – її славною історією, сучасними досягненнями та віримо в її велике майбутнє. Спільно ми зробимо все, що задумали, і неодмінно досягнемо нових успіхів…

Відбувся технічний семінар на Закарпатті

Компанія «Комфорт і безпека» спільно з партнерами «Western automatics», провели на Закарпатті технічний семінар по основній продукції FAAC та Genius – від теорії до практики.

Технічний семінар у Закарпатті!

19 серпня 2017 року у відпочинковому комплексі «Благодать», що у Шаяні Закарпатської області, відбудеться технічний семінар разом з нашими партнерами «Western automatics». В семінар входитиме теоретична та практична частина, яка буде включати основну продукцію FAAC та Genius.

Міжнародна будівельна виставка «Inter BUILD Expo 2017»

Компанія «Комфорт і Безпека» – ексклюзивний дистриб’ютор продукції FAAC і Genius в Україні. З 29 березня по 1 квітня в Києві проходила міжнародна будівельна виставка «Inter BUILD Expo 2017», в якій ми взяли участь і представили на вітчизняному ринку новинки…

Презентація в Івано-Франківську

Компанія «Комфорт і Безпека» та фірма «Гефест» провели загальну конференцію по продукції FAAC та Genius в Івано-Франківську для диллерів. Усі присутні могли поспілкуватись в форматі діалогу із технічними працівниками офіційного представника італійської продукції.

Виставка будівельних технологій та матеріалів BuildTech 2016 (Одесса)

Офіційний представник компанії FAAC і Genius ТОВ «Комфорт і безпеку» разом з партнером і представником в Івано-Франківську компанією «Гефест» прийняли спільну участь у виставці «Фестиваль ковалів 2016» в травні.

Подорож у Святея Святих. Відвідання штаб-квартири корпорації FAAC Group

У північній частині Італії між річками Савена і Рено розташована прекрасна Болонья. Це місто має велике історичне спадщину, яка налічує близько 2500 років. Через багато століть, до нашого часу Болонья донесла неперевершений середньовічної колорит.

Blacksmith’s Festival 2016 (Івано-Франківськ)

Офіційний представник компанії FAAC і Genius ТОВ «Комфорт і безпеку» разом з партнером і представником в Івано-Франківську компанією «Гефест» прийняли спільну участь у виставці «Фестиваль ковалів 2016» в травні.

Контакти:

ТзОВ “Комфорт і Безпека” / FAAC Simply automatic.
79035, Україна, Львів, вул. Зелена, 281а
+38 (032) 242 12 26
e-mail: faac@faac.ua

FAAC UKRAINE 2023 © Comfort and Security LLC